1
Oloupejte 2 mrkve a ředkev a nakrájejte je šikmo na kolečka, půlky paprik a cibulku na proužky, limetu na klínky. Naaranžujte spolu s lístky petržele na servírovací prkénko.
2
V misce vyšlehejte ručním mixérem 100 g másla pokojové teploty se 100 g scezeného tuňáka, ½ lžičky sardelové pasty a špetkou pepře.
3
Lžíci scezených kaparů najemno nasekejte a přidejte do misky k vyšlehané směsi. Promíchejte, ozdobte zbylými kapary a podávejte s žitným chlebem NP Bio a připravenou čerstvou zeleninou.
1
Oloupejte 2 mrkve a ředkev a nakrájejte je šikmo na kolečka, půlky paprik a cibulku na proužky, limetu na klínky. Naaranžujte spolu s lístky petržele na servírovací prkénko.
2
V misce vyšlehejte ručním mixérem 100 g másla pokojové teploty se 100 g scezeného tuňáka, ½ lžičky sardelové pasty a špetkou pepře.
3
Lžíci scezených kaparů najemno nasekejte a přidejte do misky k vyšlehané směsi. Promíchejte, ozdobte zbylými kapary a podávejte s žitným chlebem NP Bio a připravenou čerstvou zeleninou.