1
Bramboráky jsou zajetou českou klasikou. Co takhle si je trochu vylepšit mletým masem?
2
Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo.
3
Poté je vyždímejte, abyste je zbavili veškeré tekutiny.
4
V míse je pak smíchejte s mletým masem, vejci, jarní cibulkou, křenem, solí a pepřem.
5
Olej a máslo rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem.
6
Větší lžící nabírejte těstíčko, dávejte ho do pánve, vždy mírně přitlačte, a pak opečte z obou stran dozlatova.
1
Bramboráky jsou zajetou českou klasikou. Co takhle si je trochu vylepšit mletým masem?
2
Brambory oloupejte a nastrouhejte nahrubo.
3
Poté je vyždímejte, abyste je zbavili veškeré tekutiny.
4
V míse je pak smíchejte s mletým masem, vejci, jarní cibulkou, křenem, solí a pepřem.
5
Olej a máslo rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem.
6
Větší lžící nabírejte těstíčko, dávejte ho do pánve, vždy mírně přitlačte, a pak opečte z obou stran dozlatova.