1
Z listového těsta vykrojte kolečka odpovídající velikosti formy na quiche (průměr asi 10 cm). Formy vytřete změklým máslem.
2
Těsto namačkejte na dno formy a propíchejte vidličkou.
3
Chřest oloupejte, odlomte konce (asi 4 cm). Do forem vložte nakrájený chřest, rajčata, nasekanou cibulku a nakrájenou slaninu.
4
Zakysanou smetanu vyšlehejte s vejcem a strouhaným čedarem, osolte a opepřete. Směsí zalijte koláčky a ozdobte tymiánem.
5
Vložte do trouby vyhřáté na 190 °C. Pečte 20 minut.
1
Z listového těsta vykrojte kolečka odpovídající velikosti formy na quiche (průměr asi 10 cm). Formy vytřete změklým máslem.
2
Těsto namačkejte na dno formy a propíchejte vidličkou.
3
Chřest oloupejte, odlomte konce (asi 4 cm). Do forem vložte nakrájený chřest, rajčata, nasekanou cibulku a nakrájenou slaninu.
4
Zakysanou smetanu vyšlehejte s vejcem a strouhaným čedarem, osolte a opepřete. Směsí zalijte koláčky a ozdobte tymiánem.
5
Vložte do trouby vyhřáté na 190 °C. Pečte 20 minut.