1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Sladké brambory omyjte a několikrát propíchejte vidličkou. Přidejte sůl, pepř, několik kapek olivového oleje a položte na pečicí papír. Pečte asi 60 minut.
3
Mezitím si připravte kuřecí řízky. Omyté a osušené řízky položte na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Přidejte sůl, pepř a smažte asi 5 minut.
4
Řízky otočte na druhou stranu, přilijte kuřecí vývar, přikryjte poklicí a vařte ještě asi 7–10 minut, dokud maso nebude měkké. Hotové maso položte na talíř a pomocí dvou vidliček je roztrhejte na tenké kousky.
5
V malém hrnci smíchejte všechny ingredience na BBQ omáčku, přiveďte k varu a ještě 5 minut povařte na mírném ohni.
6
Trhané maso ponořte do hrnce s BBQ omáčkou, dobře promíchejte tak, aby se omáčka dostala na každý kousek masa.
7
Hotové brambory vyjměte a rozřízněte přes půlku tak, abyste nerozřezali celý brambor. Na závěr je naplňte BBQ masem.
1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Sladké brambory omyjte a několikrát propíchejte vidličkou. Přidejte sůl, pepř, několik kapek olivového oleje a položte na pečicí papír. Pečte asi 60 minut.
3
Mezitím si připravte kuřecí řízky. Omyté a osušené řízky položte na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Přidejte sůl, pepř a smažte asi 5 minut.
4
Řízky otočte na druhou stranu, přilijte kuřecí vývar, přikryjte poklicí a vařte ještě asi 7–10 minut, dokud maso nebude měkké. Hotové maso položte na talíř a pomocí dvou vidliček je roztrhejte na tenké kousky.
5
V malém hrnci smíchejte všechny ingredience na BBQ omáčku, přiveďte k varu a ještě 5 minut povařte na mírném ohni.
6
Trhané maso ponořte do hrnce s BBQ omáčkou, dobře promíchejte tak, aby se omáčka dostala na každý kousek masa.
7
Hotové brambory vyjměte a rozřízněte přes půlku tak, abyste nerozřezali celý brambor. Na závěr je naplňte BBQ masem.