1
Postup přípravy kuřecího vývaru je v podstatě stejný jako u receptu na hovězí vývar. Předpečením masa a zeleniny docílíte intenzivnější chuti, není ale nezbytně nutné.
2
Kuřecí vývar nechte táhnout minimálně hodinu, i tady ale platí, že déle je lépe. Nechte klidně probublávat i přes noc.
3
Chuť vývaru ovlivní poměr masa a zeleniny, které použijete. Můžete si tedy zvolit, zda přidáte více masa, a získáte tak silný masový vývar, nebo naopak použijete více zeleniny.
1
Postup přípravy kuřecího vývaru je v podstatě stejný jako u receptu na hovězí vývar. Předpečením masa a zeleniny docílíte intenzivnější chuti, není ale nezbytně nutné.
2
Kuřecí vývar nechte táhnout minimálně hodinu, i tady ale platí, že déle je lépe. Nechte klidně probublávat i přes noc.
3
Chuť vývaru ovlivní poměr masa a zeleniny, které použijete. Můžete si tedy zvolit, zda přidáte více masa, a získáte tak silný masový vývar, nebo naopak použijete více zeleniny.