Připravte si poctivý hovězí vývar s celestýnskými nudlemi. Tento tradiční český recept vás zahřeje a potěší svou bohatou chutí.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo
Kořenová zelenina na polévku 500 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 strouž.
Olej olivový 1 plž
Nové koření 6 ks
Pepř celý 12 ks
Bobkový list 6 ks
Hovězí polévková směs 1 kg
Vejce 2 ks
Pepř
Mléko 250 ml
Sůl
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Mouka polohrubá 150 g
Máslo
Kořenová zelenina na polévku 500 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 strouž.
Olej olivový 1 plž
Nové koření 6 ks
Pepř celý 12 ks
Bobkový list 6 ks
Hovězí polévková směs 1 kg
Vejce 2 ks
Pepř
Mléko 250 ml
Sůl
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Mouka polohrubá 150 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!