1
Brambory, mrkev, petržel a celer vařte ve slupce 20 minut, sceďte a nechte vychladnout. Čtyři vejce uvařte natvrdo, 10 minut. Nakrájenou oloupanou cibuli orestujte na oleji dosklovata.
2
Zeleninu a uvařená vejce oloupejte a i s okurkami nakrájejte na kostičky. Vše vložte do velké mísy a přisypte scezený hrášek.
3
V menší misce utřete žloutek se 2 lžícemi majonézy a hořčicí dohladka. Vmíchejte zbylou majonézu a přidejte do salátu. Přelijte nálevem z okurek a vše důkladně opatrně promíchejte.
4
Nechte odležet do druhého dne v lednici. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.
1
Brambory, mrkev, petržel a celer vařte ve slupce 20 minut, sceďte a nechte vychladnout. Čtyři vejce uvařte natvrdo, 10 minut. Nakrájenou oloupanou cibuli orestujte na oleji dosklovata.
2
Zeleninu a uvařená vejce oloupejte a i s okurkami nakrájejte na kostičky. Vše vložte do velké mísy a přisypte scezený hrášek.
3
V menší misce utřete žloutek se 2 lžícemi majonézy a hořčicí dohladka. Vmíchejte zbylou majonézu a přidejte do salátu. Přelijte nálevem z okurek a vše důkladně opatrně promíchejte.
4
Nechte odležet do druhého dne v lednici. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.