1
Mandle, vločky a kokos rozmixujte v mixéru. Přesypte do mísy, přidejte 50 ml datlového sirupu, kokosový olej, sůl a uhněťte v těsto.
2
Těsto vtlačte do formy o rozměru 30 × 10 cm a dejte péct do trouby předehřáté na 170 °C na 15–20 minut. Vyndejte a nechte vychladnout.
3
Do mixéru dejte smetanu, avokádo a 10 ml datlového sirupu. Promixujte na hladký krém a přendejte do misky. Přidejte nastrouhanou kůru z dobře omyté limety. Zbytek limety rozkrojte, vymačkejte šťávu a 2 lžičky šťávy opatrně stěrkou vmíchejte do krému.
4
Upečený základ koláče potřete avokádovým krémem. Posypte limetovou kůrou a servírujte.
1
Mandle, vločky a kokos rozmixujte v mixéru. Přesypte do mísy, přidejte 50 ml datlového sirupu, kokosový olej, sůl a uhněťte v těsto.
2
Těsto vtlačte do formy o rozměru 30 × 10 cm a dejte péct do trouby předehřáté na 170 °C na 15–20 minut. Vyndejte a nechte vychladnout.
3
Do mixéru dejte smetanu, avokádo a 10 ml datlového sirupu. Promixujte na hladký krém a přendejte do misky. Přidejte nastrouhanou kůru z dobře omyté limety. Zbytek limety rozkrojte, vymačkejte šťávu a 2 lžičky šťávy opatrně stěrkou vmíchejte do krému.
4
Upečený základ koláče potřete avokádovým krémem. Posypte limetovou kůrou a servírujte.