1
Červené zelí nakrouhejte do mísy, posypte solí a pořádně promačkejte. Nechte stranou a připravte salsu.
2
Ananas očistěte, zbavte slupky a nakrájejte na plátky. Na připravený gril položte 2 plátky ananasu a z obou stran 3 minuty grilujte. Po vychladnutí je nakrájejte na kostky a dejte stranou.
3
Zbytek ananasu nakrájejte na drobné kostičky a vsypte do misky. Přidejte očištěnou, semínek zbavenou a najemno nasekanou chilli papričku, oloupanou šalotku nakrájenou na kostičky, nasekaný koriandr, šťávu z 1 limety a nakonec osolte a opepřete. Vše dobře promíchejte, až vznikne salsa.
4
Avokádo lžící vydlabejte do jiné misky. Přidejte smetanu, limetovou šťávu, sůl a pepř. Vše rozmixujte tyčovým mixérem na hladkou omáčku.
5
Maso vyndejte z obalu a připravte na grilu dle návodu na obalu. Prohřáté maso vidličkou natrhejte a promíchejte se zbylou šťávou.
6
Tortilly opečte na grilu z obou stran. Grilujte je maximálně 1 minutu. Doprostřed tortilly nasypte zelí, porci masa, 2 lžíce ananasové salsy a nakonec přidejte pár lžiček avokádového dipu. Posypte grilovaným ananasem a ihned podávejte.
1
Červené zelí nakrouhejte do mísy, posypte solí a pořádně promačkejte. Nechte stranou a připravte salsu.
2
Ananas očistěte, zbavte slupky a nakrájejte na plátky. Na připravený gril položte 2 plátky ananasu a z obou stran 3 minuty grilujte. Po vychladnutí je nakrájejte na kostky a dejte stranou.
3
Zbytek ananasu nakrájejte na drobné kostičky a vsypte do misky. Přidejte očištěnou, semínek zbavenou a najemno nasekanou chilli papričku, oloupanou šalotku nakrájenou na kostičky, nasekaný koriandr, šťávu z 1 limety a nakonec osolte a opepřete. Vše dobře promíchejte, až vznikne salsa.
4
Avokádo lžící vydlabejte do jiné misky. Přidejte smetanu, limetovou šťávu, sůl a pepř. Vše rozmixujte tyčovým mixérem na hladkou omáčku.
5
Maso vyndejte z obalu a připravte na grilu dle návodu na obalu. Prohřáté maso vidličkou natrhejte a promíchejte se zbylou šťávou.
6
Tortilly opečte na grilu z obou stran. Grilujte je maximálně 1 minutu. Doprostřed tortilly nasypte zelí, porci masa, 2 lžíce ananasové salsy a nakonec přidejte pár lžiček avokádového dipu. Posypte grilovaným ananasem a ihned podávejte.