1
Opláchnuté, okapané pstruhy nasolte zvenku i zevnitř. Omytý citron nakrájejte na plátky a přepulte. Stroužky česneku neloupejte, pouze rozmáčkněte plochou stranou velkého nože.
2
Dutiny pstruhů naplňte 3 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 2 snítkami rozmarýnu, snítkou tymiánu a 5 g másla.
3
Zvenku potřete ryby olejem a zabalte do alobalu nebo potravinářské fólie. Uchovávejte v chladu, dokud je nezačnete opékat.
4
Pečte na roštu nad rozžhavenými uhlíky, z každé strany 10 minut. Dávejte pozor, aby se ryby nespálily.
5
Hotové pstruhy ještě zakapejte šťávou z citronu a podávejte s pečivem nebo salátem.
1
Opláchnuté, okapané pstruhy nasolte zvenku i zevnitř. Omytý citron nakrájejte na plátky a přepulte. Stroužky česneku neloupejte, pouze rozmáčkněte plochou stranou velkého nože.
2
Dutiny pstruhů naplňte 3 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 2 snítkami rozmarýnu, snítkou tymiánu a 5 g másla.
3
Zvenku potřete ryby olejem a zabalte do alobalu nebo potravinářské fólie. Uchovávejte v chladu, dokud je nezačnete opékat.
4
Pečte na roštu nad rozžhavenými uhlíky, z každé strany 10 minut. Dávejte pozor, aby se ryby nespálily.
5
Hotové pstruhy ještě zakapejte šťávou z citronu a podávejte s pečivem nebo salátem.