1
Do hrnce dejte vařit vodu, do které vložte 5 kuliček nového koření, 1 bobkový list a snítku čerstvého tymiánu. Až bude voda vřít, vložte do ní omyté porce kuřete. Vody dejte jen tolik, aby maso zakryla. Vařte 30 minut doměkka. Přesuňte do pekáčku a pomocí dvou vidliček maso natrhejte.
2
V pánvi rozehřejte 40 ml olivového oleje a 2 nadrobno pokrájené šalotky restujte 3 minuty dosklovata. Přidejte prolisovaný česnek, ½ lžičky kmínu, sůl, pepř a restujte 1 minutu. Přimíchejte 3 lžíce barbecue omáčky, ½ lžičky oregana a společně prohřejte. K této směsi přidejte natrhané kuře a 2 minuty společně promíchávejte, aby se kuře celé v této směsi obalilo.
3
Obě avokáda zbavte pecky a rozmixujte se 40 ml olivového oleje, 100 g čerstvého krémového sýra, solí, pepřem a šťávou z půlky citronu na hladkou pastu.
4
Taco shells ohřejte podle návodu na obalu, naplňte avokádovou pastou, natrhaným masem, posypte kukuřicí a 100 g čerstvého kozího sýra a ozdobte koriandrem. Vychutnejte si díky tomuto pokrmu malé Mexiko i doma!
1
Do hrnce dejte vařit vodu, do které vložte 5 kuliček nového koření, 1 bobkový list a snítku čerstvého tymiánu. Až bude voda vřít, vložte do ní omyté porce kuřete. Vody dejte jen tolik, aby maso zakryla. Vařte 30 minut doměkka. Přesuňte do pekáčku a pomocí dvou vidliček maso natrhejte.
2
V pánvi rozehřejte 40 ml olivového oleje a 2 nadrobno pokrájené šalotky restujte 3 minuty dosklovata. Přidejte prolisovaný česnek, ½ lžičky kmínu, sůl, pepř a restujte 1 minutu. Přimíchejte 3 lžíce barbecue omáčky, ½ lžičky oregana a společně prohřejte. K této směsi přidejte natrhané kuře a 2 minuty společně promíchávejte, aby se kuře celé v této směsi obalilo.
3
Obě avokáda zbavte pecky a rozmixujte se 40 ml olivového oleje, 100 g čerstvého krémového sýra, solí, pepřem a šťávou z půlky citronu na hladkou pastu.
4
Taco shells ohřejte podle návodu na obalu, naplňte avokádovou pastou, natrhaným masem, posypte kukuřicí a 100 g čerstvého kozího sýra a ozdobte koriandrem. Vychutnejte si díky tomuto pokrmu malé Mexiko i doma!