Skip
Albert logoAlbert logo

Welcome!

My profile
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
meat-page

OBJEVTE SPOLU S NÁMI KRÁLOVSKOU
ŘADU SE 100% ČESKÝM PŮVODEM

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě.
Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy,
hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty

Nature's Promise

Zelené lístky Nature’s Promise značí u našeho masa Bio kvalitu. Vychutnejte si širokou nabídku bio masa pocházejících z ekologického zemědělství. Více přírody, znamená více chuti.

Královské

Naše Královské maso pochází výhradně z českých farem. Péči, trpělivost a vytrvalou píli místních farmářů jednoduše poznáte na skvělé chuti a pevnosti masa.

Albertovo sedlácké

Sedlácká kuřata pochází z farmy v jižních Čechách, kde mají více prostoru pro pohyb, nutričně vyvážené krmivo a jejich chov je oproti běžnému kuřeti prodloužen na minimálně 40 dní.

Albertovo čerstvé

Pro Albertovo čerstvé maso vybíráme ty nejlepší dodavatele (primárně české), dbáme na pečlivé opracování každého kusu a sledujeme celou jeho cestu, abychom měli jistotu, že bude vždy čerstvé.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu