Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
MasoVepřové maso

VEPŘOVÉ MASO

Vepřové maso je typickou součástí českých jídel. Nejlepší jakostní třídu tvoří panenská svíčková, pečeně a kýta. Výborné jsou ale např. i krkovice, bok a plec.

Vepřové kupujte čerstvé, s viditelným tukem, který je nositelem chuti. S našimi recepty si zvládnete připravit víc než jen řízek.

KRKOVICE BEZ KOSTI

 

KÝTA BEZ KOSTI

 

PLEC BEZ KOSTI

 

PLEC PLÁTKY

 

KRKOVICE BEZ KOSTI, PLÁTKY

 

PANENSKÁ SVÍČKOVÁ

 

PEČENĚ S KOSTÍ, PLÁTKY

 

KRKOVICE S KOSTÍ, PLÁTKY

 

PEČENĚ BEZ KOSTI

 

PEČENĚ NA KÁMEN BEZ KOSTI, PLÁTKY

 

MEDAILONKY PLÁTKY

 

NA GULÁŠ KOSTKY

 

NUDLIČKY

 

ŘÍZKY KRÁJENÉ

 

BOK BEZ KOSTI, PLÁTKY

 

BOK S KOSTÍ, V CELKU

 

BOK BEZ KOSTI, V CELKU

 

JÁTRA CHLAZENÁ

 

VEPŘOVÁ PEČENĚ MARINOVANÁ

 

VEPŘOVÁ PANENKA MARINOVANÁ

 

KRÁJENÉ SÁDLO

 

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu