OSTATNÍ MASO
Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.
MIX VÝROBEK Z MLETÉHO MASA
Více informací
Mix vepřového a hovězího oceníte především, pokud hledáte maso s variabilním využitím. Hodí se např. na přípravu karbanátků, do sekané nebo do boloňské omáčky. Experimentovat můžete i ve způsobu úpravy – ať už se chystáte maso smažit či dusit nebo zapékat s těstovinami v troubě – zaručeně si pochutnáte.
MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO HOVĚZÍHO MASA DO 10 % TUKU
Více informací
Mleté hovězí má krásně červenou barvu. Oceníte jeho rychlou přípravu a využijete ho na pravé domácí burgery, mexickou specialitu Chilli con carne, masové kuličky nebo biftečky. Na dochucování můžete použít čerstvé nebo sušené bylinky (rozmarýn, tymián, oregano či majoránku), fantazii se meze nekladou.
MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO VEPŘOVÉHO MASA DO 20 % TUKU
Více informací
Mix mletého vepřového masa je ideální variantou na karbanátky, do plněných paprik nebo na sekanou. Oceníte jeho rychlou úpravu i variabilní využití. Maso můžete smažit či dusit nebo zapékat se zeleninou nebo těstovinami v troubě.
KUŘECÍ STEAK MLETÝ POLOTOVAR
Více informací
Z mletého kuřecího si můžete připravit rychlé, lahodné, a především jemné domácí burgery nebo karbanátky. Hodí se také na sekanou, pokud hledáte odlehčenější verzi. Kuřecí maso je lehce stravitelné, obsahuje celou řadu potřebných vitamínů bílkovin a aminokyselin.
VINNÁ KLOBÁSA BEZLEPKOVÁ
Více informací
Vinná klobása je v Česku nejčastěji spojována s vánočním obdobím, ale dopřát si ji můžete kdykoliv během celého roku. Její příprava je rychlá a snadná. Nejčastěji se točí do spirály, která se zajistí špejlí nebo párátky, a smaží se na pánvi nebo peče v troubě.
MASOVÉ KULIČKY & JÁTROVÉ KNEDLÍČKY S HOVĚZÍMI ŽEBRY
Více informací
Vinná klobása je v Česku nejčastěji spojována s vánočním obdobím, ale dopřát si ji můžete kdykoliv během celého roku. Její příprava je rychlá a snadná. Nejčastěji se točí do spirály, která se zajistí špejlí nebo párátky, a smaží se na pánvi nebo peče v troubě.
MASOVÉ KULIČKY S ČERVENOU ŘEPOU A TELECÍM MASEM
Více informací
Masové kuličky s červenou řepou a telecím masem vám ušetří čas a za pár minut s nimi připravíte chutná jídla. Pak už je jen na vaší fantazii, zda je budete podávat se salátem, těstovinami nebo lahodnou omáčkou. Jejich chuť si zamilujete a příprava je natolik snadná, že ji zvládne každý.
KUŘECÍ ŠPÍZY
Více informací
Lahodné kuřecí špízy jsou připravené k úpravě na grilu, pánvi nebo v troubě. Chutné pokrmy s nimi vykouzlíte za pár minut a zcela jistě potěšíte celou rodinu. Experimentujte s celou řadou zajímavých příloh či dipů a uvidíte, že výsledek bude stát vždy za to.
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?
Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu
Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C
Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce
Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?
Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu
Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C
Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce
Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu