Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
MasoOstatní maso

OSTATNÍ MASO

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.

MIX VÝROBEK Z MLETÉHO MASA

MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO HOVĚZÍHO MASA DO 10 % TUKU

MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO VEPŘOVÉHO MASA DO 20 % TUKU

KUŘECÍ STEAK MLETÝ POLOTOVAR

VINNÁ KLOBÁSA BEZLEPKOVÁ

MASOVÉ KULIČKY & JÁTROVÉ KNEDLÍČKY S HOVĚZÍMI ŽEBRY

MASOVÉ KULIČKY S ČERVENOU ŘEPOU A TELECÍM MASEM

KUŘECÍ ŠPÍZY

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu