OSTATNÍ MASO

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě. Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy, hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty.

MIX VÝROBEK Z MLETÉHO MASA

MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO HOVĚZÍHO MASA DO 10 % TUKU

MLETÉ – VÝROBEK Z MLETÉHO VEPŘOVÉHO MASA DO 20 % TUKU

KUŘECÍ STEAK MLETÝ POLOTOVAR

VINNÁ KLOBÁSA BEZLEPKOVÁ

MASOVÉ KULIČKY & JÁTROVÉ KNEDLÍČKY S HOVĚZÍMI ŽEBRY

MASOVÉ KULIČKY S ČERVENOU ŘEPOU A TELECÍM MASEM

KUŘECÍ ŠPÍZY

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Nákupní košík

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Teploměr

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Chladící taška

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Kalendář

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Nákupní košík

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Teploměr

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Chladící taška

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Kalendář

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu