Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
MasoHovězí maso

HOVĚZÍ MASO

Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.

Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.

KLIŽKA BEZ KOSTI

 

ZADNÍ VÁLEČEK PLÁTKY

 

KOSTI NA POLÉVKU

KRK V CELKU

 

NUDLIČKY

 

NA POLÉVKU S MORKOVOU KOSTÍ

 

ZADNÍ BEZ KOSTI

 

ZADNÍ PLÁTKY

 

ZADNÍ VÁLEČEK PLÁTKY

 

ŽEBRA S KOSTÍ

 

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu