1
Maso nakrájejte na tenké plátky, naklepejte, osolte a opepřete.
2
Poté naložte do marinády z oleje, tymiánu a sójové omáčky. 2. Jablka a hrušky nakrájejte na měsíčky a očistěte od jádřinců.
3
Maso opečte na pánvi z obou stran dozlatova.
4
Vše vložte do pekáče a pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
5
Upečené maso ozdobte čerstvým tymiánem.
1
Maso nakrájejte na tenké plátky, naklepejte, osolte a opepřete.
2
Poté naložte do marinády z oleje, tymiánu a sójové omáčky. 2. Jablka a hrušky nakrájejte na měsíčky a očistěte od jádřinců.
3
Maso opečte na pánvi z obou stran dozlatova.
4
Vše vložte do pekáče a pečte 15 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
5
Upečené maso ozdobte čerstvým tymiánem.