1
Omytá a osušená krůtí prsa pokrájejte na kostičky, osolte a opepřete a promíchejte s lžící sójové omáčky, lžičkou sušeného česneku a lžící kukuřičného škrobu. Ve velké pánvi rozehřejte olej a za občasného promíchávání maso opečte dozlatova. Dejte stranou.
2
Omytý květák rozdělte na růžičky, 4 růžičky dejte stranou a zbytek rozmixujte několika pulzy v mixéru, dokud nebude připomínat velikostí zrnka rýže. Květákovou rýži vložte do pánve spolu s 250 ml kokosového mléka, lžičkou sušeného česneku a strouhaným kokosem. Za stálého míchání společně opékejte asi 10 minut. Nakonec osolte a vmíchejte pokrájený koriandr.
3
Na arašídovou omáčku rozmixujte 150 ml kokosového mléka s arašídovým máslem, zakysanou smetanou, javorovým sirupem, rozmělněným česnekem, sladkou chilli omáčkou, rýžovým octem a solí dohladka.
4
Ve velkém hrnci přiveďte k varu 3 cm vody a na dno položte napařovák. Omytou brokolici rozdělte na růžičky a napařujte pod poklicí spolu s růžičkami květáku asi 5 minut. Zelenina musí být stále křupavá.
5
Omytou papriku zbavte jádřince a pokrájejte na kostičky, omytou mrkev oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Čedar nastrouhejte.
6
Do misky nebo krabičky vložte květákovou rýži, napařené růžičky brokolice a květáku, nastrouhanou mrkev, maso, čedar a salát. Zalijte arašídovou zálivkou a posypte sezamovými semínky.
1
Omytá a osušená krůtí prsa pokrájejte na kostičky, osolte a opepřete a promíchejte s lžící sójové omáčky, lžičkou sušeného česneku a lžící kukuřičného škrobu. Ve velké pánvi rozehřejte olej a za občasného promíchávání maso opečte dozlatova. Dejte stranou.
2
Omytý květák rozdělte na růžičky, 4 růžičky dejte stranou a zbytek rozmixujte několika pulzy v mixéru, dokud nebude připomínat velikostí zrnka rýže. Květákovou rýži vložte do pánve spolu s 250 ml kokosového mléka, lžičkou sušeného česneku a strouhaným kokosem. Za stálého míchání společně opékejte asi 10 minut. Nakonec osolte a vmíchejte pokrájený koriandr.
3
Na arašídovou omáčku rozmixujte 150 ml kokosového mléka s arašídovým máslem, zakysanou smetanou, javorovým sirupem, rozmělněným česnekem, sladkou chilli omáčkou, rýžovým octem a solí dohladka.
4
Ve velkém hrnci přiveďte k varu 3 cm vody a na dno položte napařovák. Omytou brokolici rozdělte na růžičky a napařujte pod poklicí spolu s růžičkami květáku asi 5 minut. Zelenina musí být stále křupavá.
5
Omytou papriku zbavte jádřince a pokrájejte na kostičky, omytou mrkev oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Čedar nastrouhejte.
6
Do misky nebo krabičky vložte květákovou rýži, napařené růžičky brokolice a květáku, nastrouhanou mrkev, maso, čedar a salát. Zalijte arašídovou zálivkou a posypte sezamovými semínky.