Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem
Albert logoAlbert logo
  • Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem

Vepřová panenka na bílém víně se šťouchaným bramborem
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Máslo 50 g
  • Bílé víno 125 ml
  • Koření grilovací 2 člž
  • Sojová omáčka 2 plž
  • Česnek 2 strouž.
  • Sůl
  • Vepřová panenská svíčková 800 g
  • Olej olivový
  • Pepř
  • Rajčata cherry 200 g
  • Salát rodinný mix
  • Brambory 700 g
  • Parmazán 30 g
  • Bílý pepř 1/2 člž
  • Máslo 50 g
  • Bílé víno 125 ml
  • Koření grilovací 2 člž
  • Sojová omáčka 2 plž
  • Česnek 2 strouž.
  • Sůl
  • Vepřová panenská svíčková 800 g
  • Olej olivový
  • Pepř
  • Rajčata cherry 200 g
  • Salát rodinný mix
  • Brambory 700 g
  • Parmazán 30 g
  • Bílý pepř 1/2 člž

Příprava

1
Z vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku, soli a pepře připravte marinádu. Naložte do ní vepřovou panenku a nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte, nechte okapat a potřete olejem. V nepřilnavé pánvi maso zprudka opečte ze všech stran a vložte do trouby na 160 °C. Pečte asi 15 minut. Salát promíchejte s cherry rajčaty a parmazánem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Brambory uvařte doměkka. Vložte máslo, osolte, opepřete a rozšťouchejte.
2
Ogrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem a šťouchanými brambory.
1
Z vína, sójové omáčky, grilovacího koření, rozetřeného česneku, soli a pepře připravte marinádu. Naložte do ní vepřovou panenku a nechte minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjměte, nechte okapat a potřete olejem. V nepřilnavé pánvi maso zprudka opečte ze všech stran a vložte do trouby na 160 °C. Pečte asi 15 minut. Salát promíchejte s cherry rajčaty a parmazánem. Zakapejte olivovým olejem a dle chuti dosolte. Brambory uvařte doměkka. Vložte máslo, osolte, opepřete a rozšťouchejte.
2
Ogrilovanou panenku podávejte s připraveným zeleninovým salátem a šťouchanými brambory.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 41 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 34 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 6 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 13 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 41 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.11.2024 do 03.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.