1
Kuřecí stehýnka omyjte, kůži z kostí stáhněte a odkrojte. Do hrnce nalijte vodu, osolte a přiveďte k varu. Do vroucí osolené vody vhoďte kuřecí stehýnka a povařte 15 minut. Pak opatrně vytáhněte stehýnka a vložte je do mísy.
2
V jiné misce připravte marinádu. Smíchejte med, olej, kari, prolisovaný česnek a šťávu z poloviny citronu. Přidejte lžičku soli a špetku pepře.
3
Kosti stehýnek obalte do alobalu, ať zůstanou hezky bílé. Marinádu nalijte přes vařená stehýnka a rozpalte gril.
4
Stehýnka ogrilujte přibližně 4 minuty z každé strany a přendejte do pekáčku. Po vyndání z grilu stáhněte alobal.
5
Nasekejte bylinky a posypte ogrilovaná stehýnka.
1
Kuřecí stehýnka omyjte, kůži z kostí stáhněte a odkrojte. Do hrnce nalijte vodu, osolte a přiveďte k varu. Do vroucí osolené vody vhoďte kuřecí stehýnka a povařte 15 minut. Pak opatrně vytáhněte stehýnka a vložte je do mísy.
2
V jiné misce připravte marinádu. Smíchejte med, olej, kari, prolisovaný česnek a šťávu z poloviny citronu. Přidejte lžičku soli a špetku pepře.
3
Kosti stehýnek obalte do alobalu, ať zůstanou hezky bílé. Marinádu nalijte přes vařená stehýnka a rozpalte gril.
4
Stehýnka ogrilujte přibližně 4 minuty z každé strany a přendejte do pekáčku. Po vyndání z grilu stáhněte alobal.
5
Nasekejte bylinky a posypte ogrilovaná stehýnka.