1
Oloupaná vařená vejce podélně rozpulte.
2
Vyjměte opatrně žloutky tak, aby se neporušily bílky.
3
Vařené žloutky dobře vařečkou utřete se sardelkami a máslem pokojové teploty.
4
Pak přimíchejte ocet, citronovou šťávu a sůl. Vše vymíchejte na hladký krém bez viditelných částí surovin.
5
Lžičkou nebo cukrářským sáčkem naneste krém do vajíček, posypte pažitkou a podávejte.
1
Oloupaná vařená vejce podélně rozpulte.
2
Vyjměte opatrně žloutky tak, aby se neporušily bílky.
3
Vařené žloutky dobře vařečkou utřete se sardelkami a máslem pokojové teploty.
4
Pak přimíchejte ocet, citronovou šťávu a sůl. Vše vymíchejte na hladký krém bez viditelných částí surovin.
5
Lžičkou nebo cukrářským sáčkem naneste krém do vajíček, posypte pažitkou a podávejte.