1
Fazolky dejte na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchlaďte pod proudem tekoucí vody.
2
Nasekanou cibuli dejte do sítka a chvíli proplachujte pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle.
3
Pak dejte fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promíchejte.
4
Smíchejte hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmíchejte olivový olej, osolte, opepřete a zálivkou přelijte salát. Ihned podávejte.
1
Fazolky dejte na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchlaďte pod proudem tekoucí vody.
2
Nasekanou cibuli dejte do sítka a chvíli proplachujte pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle.
3
Pak dejte fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promíchejte.
4
Smíchejte hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmíchejte olivový olej, osolte, opepřete a zálivkou přelijte salát. Ihned podávejte.