1
Očištěné filety tresky restujte na řepkovém oleji 10 minut z obou stran dozlatova. Osolte a opepřete.
2
Do stejné pánve vložte hrášek a 3 minuty ho restujte. Poté přimíchejte mátové pesto, osolte a opepřete. Krátce prohřejte.
3
Kůru z citronu nastrouhejte pomocí škrabky na dlouhé proužky. Tresku ozdobte koprem, červenou čekankou a citronovou kůrou. Hrášek posypejte lístky máty.
1
Očištěné filety tresky restujte na řepkovém oleji 10 minut z obou stran dozlatova. Osolte a opepřete.
2
Do stejné pánve vložte hrášek a 3 minuty ho restujte. Poté přimíchejte mátové pesto, osolte a opepřete. Krátce prohřejte.
3
Kůru z citronu nastrouhejte pomocí škrabky na dlouhé proužky. Tresku ozdobte koprem, červenou čekankou a citronovou kůrou. Hrášek posypejte lístky máty.