Na Vánoce si rád dopřeji smaženou rybu s nějakým lehčím salátem. Většinou jsou to kapří hranolky, ale recept z tresky byl stejně výborný.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 30 g
Citron 1 ks
Treska filet 4 ks
Sůl
Pepř
Koření ryby 1 člž
Škrob bramborový 1,5 plž
Chilli vločky 1/2 člž
Česnek sušený 1 člž
Mouka hladká 3,5 plž
Olej řepkový
Celer 200 g
Paprika mletá sladká 1 člž
Mrkev 200 g
Petržel 100 g
Řapíkatý celer 4 řap.
Olej olivový 1 člž
Majonéza 4 plž
Zakysaná smetana 4 plž
Kopr 3 snít.
Máslo 30 g
Citron 1 ks
Treska filet 4 ks
Sůl
Pepř
Koření ryby 1 člž
Škrob bramborový 1,5 plž
Chilli vločky 1/2 člž
Česnek sušený 1 člž
Mouka hladká 3,5 plž
Olej řepkový
Celer 200 g
Paprika mletá sladká 1 člž
Mrkev 200 g
Petržel 100 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!