1
Zelí omyjte a nakrouhejte na tenké nudličky. V míse ho promíchejte se solí a promačkejte, aby zkřehlo. Opepřete, přidejte javorový sirup a vše promíchejte.
2
Housky na burgery rozkrojte napůl a opečte na pánvi z obou stran. Spodní polovinu burgerových housek potřete kečupem a rozložte omytý polníček. Ananas očistěte od kůry a nakrájejte na 4 tenké plátky. Z obou stran plátky ogrilujte na rozpálené grilovací pánvi. Přendejte na prkénko a pomocí vykrajovátka z nich vykrojte srdíčka o průměru 6 cm.
3
Na stejné pánvi ogrilujte valentýnské burgery z obou stran cca 3 minuty.
4
Na spodní bulku přidejte na polníček ochucené zelí, opečené maso a srdíčko ananasu. Nakonec ozdobte mikrobylinkami.
1
Zelí omyjte a nakrouhejte na tenké nudličky. V míse ho promíchejte se solí a promačkejte, aby zkřehlo. Opepřete, přidejte javorový sirup a vše promíchejte.
2
Housky na burgery rozkrojte napůl a opečte na pánvi z obou stran. Spodní polovinu burgerových housek potřete kečupem a rozložte omytý polníček. Ananas očistěte od kůry a nakrájejte na 4 tenké plátky. Z obou stran plátky ogrilujte na rozpálené grilovací pánvi. Přendejte na prkénko a pomocí vykrajovátka z nich vykrojte srdíčka o průměru 6 cm.
3
Na stejné pánvi ogrilujte valentýnské burgery z obou stran cca 3 minuty.
4
Na spodní bulku přidejte na polníček ochucené zelí, opečené maso a srdíčko ananasu. Nakonec ozdobte mikrobylinkami.