1
Nakrájejte 600 g dobře omytých brambor na kousky a vařte je v osolené vodě zhruba 12 minut do změknutí. Pak je sceďte a dejte stranou.
2
Z obou stran osolte a opepřete 600 g Královské pečeně plátky. Nasekejte rozmarýn nadrobno a posypte jím plátky. Nakonec maso zakápněte 1 lžící olivového oleje a dobře ho vmasírujte z obou stran spolu s kořením. Plátky pečeně opečte 5 minut z každé strany na rozpálené grilovací pánvi.
3
Na stejné pánvi opečte se lžící olivového oleje dozlatova brambory. Nasekejte omytý tymián a nakonec jím brambory posypte.
4
V misce smíchejte zbylou lžíci oleje, lžíci javorového sirupu a šťávu z citronu. Omyjte 200 g cherry rajčat a nakrájejte je na kousky. Vsypte je do mísy, přidejte 250 g omytého polníčku a vše přelijte připraveným dresinkem. Nakonec salát dobře promíchejte a ihned servírujte s ogrilovanými plátky Královské pečeně a brambůrky. Hostina začíná.
1
Nakrájejte 600 g dobře omytých brambor na kousky a vařte je v osolené vodě zhruba 12 minut do změknutí. Pak je sceďte a dejte stranou.
2
Z obou stran osolte a opepřete 600 g Královské pečeně plátky. Nasekejte rozmarýn nadrobno a posypte jím plátky. Nakonec maso zakápněte 1 lžící olivového oleje a dobře ho vmasírujte z obou stran spolu s kořením. Plátky pečeně opečte 5 minut z každé strany na rozpálené grilovací pánvi.
3
Na stejné pánvi opečte se lžící olivového oleje dozlatova brambory. Nasekejte omytý tymián a nakonec jím brambory posypte.
4
V misce smíchejte zbylou lžíci oleje, lžíci javorového sirupu a šťávu z citronu. Omyjte 200 g cherry rajčat a nakrájejte je na kousky. Vsypte je do mísy, přidejte 250 g omytého polníčku a vše přelijte připraveným dresinkem. Nakonec salát dobře promíchejte a ihned servírujte s ogrilovanými plátky Královské pečeně a brambůrky. Hostina začíná.