1
Rozkrojte podélně housku a opečte ji nasucho na grilovací pánvi. Odložte na talíř. V misce rozmíchejte lžíci zakysané smetany se lžící kečupu, osolte a opepřete.
2
Cuketu umyjte a pomocí škrabky na zeleninu nakrájejte na tenké plátky. Vložte do misky a lehce nasolte a promíchejte. Rajče omyjte a nakrájejte na plátky. Všechnu zeleninu dejte stranou.
3
Z 230 g mletého hovězího masa vytvarujte burger a potřete ho lžičkou olivového oleje. Osolte, opepřete a vložte do rozpálené grilovací pánve. Opékejte 3 minuty z každé strany. Před koncem položte na maso plátek goudy a nechte ještě minutu zahřívat na pánvi.
4
Rozkrojenou housku potřete připraveným dresinkem, na něj položte listy salátu a poté ogrilovaný burger se sýrem. Jako další vrstvu přidejte plátky rajčat, nasolené plátky cukety, opepřete a můžete přidat také trošku chilli vloček. Nakonec přiklopte horní částí housky. Šťavnatý bio burger je hotový a nezbývá nic jiného než se zakousnout. Lepší pro vás, lepší pro přírodu.
1
Rozkrojte podélně housku a opečte ji nasucho na grilovací pánvi. Odložte na talíř. V misce rozmíchejte lžíci zakysané smetany se lžící kečupu, osolte a opepřete.
2
Cuketu umyjte a pomocí škrabky na zeleninu nakrájejte na tenké plátky. Vložte do misky a lehce nasolte a promíchejte. Rajče omyjte a nakrájejte na plátky. Všechnu zeleninu dejte stranou.
3
Z 230 g mletého hovězího masa vytvarujte burger a potřete ho lžičkou olivového oleje. Osolte, opepřete a vložte do rozpálené grilovací pánve. Opékejte 3 minuty z každé strany. Před koncem položte na maso plátek goudy a nechte ještě minutu zahřívat na pánvi.
4
Rozkrojenou housku potřete připraveným dresinkem, na něj položte listy salátu a poté ogrilovaný burger se sýrem. Jako další vrstvu přidejte plátky rajčat, nasolené plátky cukety, opepřete a můžete přidat také trošku chilli vloček. Nakonec přiklopte horní částí housky. Šťavnatý bio burger je hotový a nezbývá nic jiného než se zakousnout. Lepší pro vás, lepší pro přírodu.