Nejlepší recept na rajčatovou omáčku je ten nejjednodušší, protože celé tajemství této nepřekonatelné chuti spočívá v dokonale vyzrálých rajčatech. A ty jsou právě teď v nejlepší kondici. Toto jídlo je naším horkým tipem.
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Vegetariánské
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule 1 ks
Olej olivový
Česnek 4 strouž.
Sůl
Rajče 500 g
Pepř
Špagety 400 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Cibule 1 ks
Olej olivový
Česnek 4 strouž.
Sůl
Rajče 500 g
Pepř
Špagety 400 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Příprava
1
Nakrájenou cibuli a česnek opečte na olivovém oleji. Přidejte nakrájená rajčata se semínky i šťávou, kterou pustí, a nechte zhruba pět minut rozvařit. Pak dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
2
Těstoviny připravte podle návodu a vmíchejte je do omáčky. Rozdělte na talíře a posypte lístky čerstvé bazalky.
1
Nakrájenou cibuli a česnek opečte na olivovém oleji. Přidejte nakrájená rajčata se semínky i šťávou, kterou pustí, a nechte zhruba pět minut rozvařit. Pak dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
2
Těstoviny připravte podle návodu a vmíchejte je do omáčky. Rozdělte na talíře a posypte lístky čerstvé bazalky.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!