1
Vejce uvařte natvrdo. Ředkvičky nakrájejte na plátky, kedlubny na hranolky, cibulky na kolečka. Salát rozeberte na listy nebo podélně pokrájejte na osminky.
2
Olej, med a hořčici uzavřete do malé zavařovací sklenky a protřepejte, aby suroviny vytvořily kompaktní emulzi. Zálivku dochuťte solí a pepřem.
3
Zeleninu promíchejte a naaranžujte na listy salátu, zalijte dresinkem, zasypte nahrubo nastrouhanými vejci a najemno nastrouhaným parmazánem.
1
Vejce uvařte natvrdo. Ředkvičky nakrájejte na plátky, kedlubny na hranolky, cibulky na kolečka. Salát rozeberte na listy nebo podélně pokrájejte na osminky.
2
Olej, med a hořčici uzavřete do malé zavařovací sklenky a protřepejte, aby suroviny vytvořily kompaktní emulzi. Zálivku dochuťte solí a pepřem.
3
Zeleninu promíchejte a naaranžujte na listy salátu, zalijte dresinkem, zasypte nahrubo nastrouhanými vejci a najemno nastrouhaným parmazánem.