1
Ve větší míse smíchejte 100 g omytého polníčku, oloupanou, na kousky nakrájenou okurku, 250 g omytých a na měsíčky nakrájených rajčat a 6 omytých ředkviček nakrájených na měsíčky.
2
Nálev z mozzarelly slijte a třešinky přidejte k zelenině.
3
Na zálivku smíchejte 6 lžic olivového oleje, 2 lžíce vinného bílého octa, prolisovaný stroužek česneku, lžičku sušené bazalky a oregana, osolte a opepřete.
4
Salát zalijte připravenou zálivkou, dobře promíchejte, aby se chutě pořádně propojily, a můžete přidat čerstvou bazalku ze zahrádky.
1
Ve větší míse smíchejte 100 g omytého polníčku, oloupanou, na kousky nakrájenou okurku, 250 g omytých a na měsíčky nakrájených rajčat a 6 omytých ředkviček nakrájených na měsíčky.
2
Nálev z mozzarelly slijte a třešinky přidejte k zelenině.
3
Na zálivku smíchejte 6 lžic olivového oleje, 2 lžíce vinného bílého octa, prolisovaný stroužek česneku, lžičku sušené bazalky a oregana, osolte a opepřete.
4
Salát zalijte připravenou zálivkou, dobře promíchejte, aby se chutě pořádně propojily, a můžete přidat čerstvou bazalku ze zahrádky.