Jestliže si o zdravé stravě myslíte, že je nevábná a fádní, tento salát vás vyvede z omylu. Za použití celkem jednoduchých surovin vytvoříte moderní a originální pokrm.
Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Řecká
Veganské
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Slunečnicová semínka 30 g
Tofu marinované BIO 360 g
Cibule červená 1 ks
Salátová okurka 1 ks
Kopr 1/2 svaz.
Olivy černé 280 g
Olej olivový 200 ml
Jablečný ocet 40 ml
Sůl
Pepř
Slunečnicová semínka 30 g
Tofu marinované BIO 360 g
Cibule červená 1 ks
Salátová okurka 1 ks
Kopr 1/2 svaz.
Olivy černé 280 g
Olej olivový 200 ml
Jablečný ocet 40 ml
Sůl
Pepř
Příprava
1
V pánvičce nasucho opražte slunečnicová semínka. Tofu a okurku nakrájejte na malé kostky. Cibuli nakrájejte najemno, olivy sceďte a kopr nasekejte nadrobno. Vše dejte do větší mísy.
2
V malé mističce promíchejte olej, ocet a sůl. Směsí přelijte zeleninu a dochuťte čerstvě mletým pepřem.
1
V pánvičce nasucho opražte slunečnicová semínka. Tofu a okurku nakrájejte na malé kostky. Cibuli nakrájejte najemno, olivy sceďte a kopr nasekejte nadrobno. Vše dejte do větší mísy.
2
V malé mističce promíchejte olej, ocet a sůl. Směsí přelijte zeleninu a dochuťte čerstvě mletým pepřem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!