1
Omyté kuřecí maso osušte papírovou utěrkou a z obou stran osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte 30 ml olivového oleje a maso opečte dozlatova ze všech stran. Zakryjte pokličkou a dejte stranou odpočinout.
2
Cibuli oloupejte, rozpulte, pokrájejte na tenká půlkolečka a vložte do misky. Zalijte 100 ml horké vody a přidejte šťávu z citronu. Dejte stranou.
3
Omytou petrželku rozmixujte se zbylým olivovým olejem a stroužkem oloupaného česneku. Vidličkou vymíchejte se smetanovým sýrem a osolte a opepřete.
4
Bagety rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu podélně rozkrojte. Spodní díl namažte bylinkovým sýrem, na něj rozložte pokrájené kuřecí stehno, čedar, pokrájená sušená rajčata, salát a nakonec přidejte marinovanou červenou cibuli. Přiklopte druhou stranou bagety a podávejte.
1
Omyté kuřecí maso osušte papírovou utěrkou a z obou stran osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte 30 ml olivového oleje a maso opečte dozlatova ze všech stran. Zakryjte pokličkou a dejte stranou odpočinout.
2
Cibuli oloupejte, rozpulte, pokrájejte na tenká půlkolečka a vložte do misky. Zalijte 100 ml horké vody a přidejte šťávu z citronu. Dejte stranou.
3
Omytou petrželku rozmixujte se zbylým olivovým olejem a stroužkem oloupaného česneku. Vidličkou vymíchejte se smetanovým sýrem a osolte a opepřete.
4
Bagety rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu podélně rozkrojte. Spodní díl namažte bylinkovým sýrem, na něj rozložte pokrájené kuřecí stehno, čedar, pokrájená sušená rajčata, salát a nakonec přidejte marinovanou červenou cibuli. Přiklopte druhou stranou bagety a podávejte.