ReceptySalát s prosciuttem, broskvemi a mozzarellou
Salát s prosciuttem, broskvemi a mozzarellou
Velmi snadné
0-15 minut
2/5
Svačina
Ingredience
Složení
12 porcí
Mix listových salátů 200 g
Broskev 6 ks
Bazalka čerstvá
Olej olivový 2 plž
Citronová šťáva 1 plž
Citronová kůra 2 plž
Prosciutto 12 plát.
Mozzarella 400 g
Sůl
Pepř
Mix listových salátů 200 g
Broskev 6 ks
Bazalka čerstvá
Olej olivový 2 plž
Citronová šťáva 1 plž
Citronová kůra 2 plž
Prosciutto 12 plát.
Mozzarella 400 g
Sůl
Pepř
Příprava
1
Rozehřejte grilovací pánev a opečte na ní broskve. Položte je řeznou stranou dolů a počkejte, až zezlátnou. Salát, bazalku, olej, citronovou kůru a šťávu v misce dobře promíchejte. Broskve rozdělte na dřevěná prkénka nebo talíře, navrstvěte na ně prosciutto, salát a mozzarellu. Osolte, opepřete a pokapejte olejem.
1
Rozehřejte grilovací pánev a opečte na ní broskve. Položte je řeznou stranou dolů a počkejte, až zezlátnou. Salát, bazalku, olej, citronovou kůru a šťávu v misce dobře promíchejte. Broskve rozdělte na dřevěná prkénka nebo talíře, navrstvěte na ně prosciutto, salát a mozzarellu. Osolte, opepřete a pokapejte olejem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!