Olej rozpalte v pánvi a z obou stran na něm opečte osolené a opepřené řízky obalené v mouce, aby maso bylo měkké a hotové. Vyjměte z pánve a naopak do ní dejte šalvěj a česnek, po chvíli vlijte víno, přidejte olivy a vařte tři minuty. Do pánve vraťte maso, přidejte máslo, sůl a pepř a zahřívejte do zhoustnutí. Podávejte s pečenými bramborami.
1
Olej rozpalte v pánvi a z obou stran na něm opečte osolené a opepřené řízky obalené v mouce, aby maso bylo měkké a hotové. Vyjměte z pánve a naopak do ní dejte šalvěj a česnek, po chvíli vlijte víno, přidejte olivy a vařte tři minuty. Do pánve vraťte maso, přidejte máslo, sůl a pepř a zahřívejte do zhoustnutí. Podávejte s pečenými bramborami.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!