Rizoto je základ italské kuchyně, kdy se rýže vaří ve vývaru až do krémové konzistence. Naučte se ho připravit jednoduše a v pár krocích.
Snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 25 g
Olej olivový 4 plž
Česnek 1 strouž.
Cibule 1 ks
Rýže 350 g
Bílé víno 200 ml
Vývar kuřecí 1 l
Zakysaná smetana 50 g
Kopr 2 plž
Parmazán
Citronová kůra
Kuřecí prsní řízky 150 g
Chřest zelený 6 ks
Máslo 25 g
Olej olivový 4 plž
Česnek 1 strouž.
Cibule 1 ks
Rýže 350 g
Bílé víno 200 ml
Vývar kuřecí 1 l
Zakysaná smetana 50 g
Kopr 2 plž
Parmazán
Citronová kůra
Kuřecí prsní řízky 150 g
Chřest zelený 6 ks
Alergeny
Mléko a výrobky z něj
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!