Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyRychlé rizoto s kuřecím masem
Albert logoAlbert logo
  • Rychlé rizoto s kuřecím masem

Rychlé rizoto s kuřecím masem

Rizoto je základ italské kuchyně, kdy se rýže vaří ve vývaru až do krémové konzistence. Naučte se ho připravit jednoduše a v pár krocích.
Rychlé rizoto s kuřecím masem
Snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 25 g
  • Olej olivový 4 plž
  • Česnek 1 strouž.
  • Cibule 1 ks
  • Rýže 350 g
  • Bílé víno 200 ml
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Zakysaná smetana 50 g
  • Kopr 2 plž
  • Parmazán
  • Citronová kůra
  • Kuřecí prsní řízky 150 g
  • Chřest zelený 6 ks
  • Máslo 25 g
  • Olej olivový 4 plž
  • Česnek 1 strouž.
  • Cibule 1 ks
  • Rýže 350 g
  • Bílé víno 200 ml
  • Vývar kuřecí 1 l
  • Zakysaná smetana 50 g
  • Kopr 2 plž
  • Parmazán
  • Citronová kůra
  • Kuřecí prsní řízky 150 g
  • Chřest zelený 6 ks
Alergeny
  • Mléko a výrobky z nějMléko a výrobky z něj
  • Uložte si ingredience pro váš další nákup
    Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

    Legenda zkratek

     kus ks   špetka špet. 
     lžíce plž  svazek svaz.
     lžička člž  plátek plát.
     hrst hrs.  hrnek hrn.
     stroužek strouž.   řapík řap. 
      snítka snít.   kopeček kop. 

     

    Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

    ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

    V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.