1
Rozválejte těsto a vykrojte z něj dvě kola. Dejte je na plech vyložený pečicím papírem, prsty vytvořte okraje, potřete olivovým olejem a odložte. V pánvi s rozehřátým olivovým olejem opékejte cibuli s rozmarýnem a solí na mírném ohni za občasného míchání 25–30 minut, až začne cibule sklovatět.
2
Špenát v cedníku přelijte vařící vodou, nechte ho okapat, vymačkejte zbytek tekutiny, osolte a opepřete. Klobásky zbavte střívek a v misce smíchejte s hořčicí.
3
Do cibule přilijte balzamikový ocet. Míchejte, až se téměř odpaří a cibule je lepivá. Odstavte. Na pizzy rozprostřete cibuli, špenát a sýr a poklaďte je klobáskovou směsí. Pečte 15–20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.
1
Rozválejte těsto a vykrojte z něj dvě kola. Dejte je na plech vyložený pečicím papírem, prsty vytvořte okraje, potřete olivovým olejem a odložte. V pánvi s rozehřátým olivovým olejem opékejte cibuli s rozmarýnem a solí na mírném ohni za občasného míchání 25–30 minut, až začne cibule sklovatět.
2
Špenát v cedníku přelijte vařící vodou, nechte ho okapat, vymačkejte zbytek tekutiny, osolte a opepřete. Klobásky zbavte střívek a v misce smíchejte s hořčicí.
3
Do cibule přilijte balzamikový ocet. Míchejte, až se téměř odpaří a cibule je lepivá. Odstavte. Na pizzy rozprostřete cibuli, špenát a sýr a poklaďte je klobáskovou směsí. Pečte 15–20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.