1
Ve velké pánvi rozehřejte na vyšším plamenu olej. Přidejte slaninu a zhruba 2 minuty ji opékejte.
2
Přidejte houby, tymián, česnek, sůl a pepř a opékejte 6–8 minut dozlatova.
3
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
4
Zatímco se vaří, prošlehejte v misce žloutky, smetanu a parmazán.
5
Těstoviny slijte a schovejte si 125 ml vody, ve které se vařily. Vraťte těstoviny do hrnce.
6
Přidejte vodu, ve které se těstoviny vařily, a poté i smetanový mix a jemně promíchejte.
7
Rozdělte na 4 talíře, přidejte houby se slaninou z pánve a dochuťte podle potřeby solí, pepřem a extra parmazánem.
1
Ve velké pánvi rozehřejte na vyšším plamenu olej. Přidejte slaninu a zhruba 2 minuty ji opékejte.
2
Přidejte houby, tymián, česnek, sůl a pepř a opékejte 6–8 minut dozlatova.
3
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
4
Zatímco se vaří, prošlehejte v misce žloutky, smetanu a parmazán.
5
Těstoviny slijte a schovejte si 125 ml vody, ve které se vařily. Vraťte těstoviny do hrnce.
6
Přidejte vodu, ve které se těstoviny vařily, a poté i smetanový mix a jemně promíchejte.
7
Rozdělte na 4 talíře, přidejte houby se slaninou z pánve a dochuťte podle potřeby solí, pepřem a extra parmazánem.