1
Osolené a opepřené kuřecí maso opečte zprudka na oleji v pánvi. Vyjměte.
2
Do rozehřáté pánve vsypte nadrobno pokrájenou cibuli, rozmělněný česnek a očištěnou, na kostičky pokrájenou zeleninu. Osolte a restujte 5 minut.
3
Vmíchejte protlak, nakrájené olivy, zasypte lístky rozmarýnu a vraťte maso. Podlijte vínem a nechte odpařit. Podlijte bujonem, zmírněte plamen a duste 30 minut.
4
Patnáct minut před koncem dušení masa uvařte penne dle návodu na obalu al dente. Po uvaření slijte.
5
Maso opatrně vyjměte z omáčky, pomocí vidliček natrhejte na kousky a vraťte nazpět. Promíchejte s těstovinami a podávejte ozdobené rozpůlenými kapary, posypané parmazánem a petrželkou.
1
Osolené a opepřené kuřecí maso opečte zprudka na oleji v pánvi. Vyjměte.
2
Do rozehřáté pánve vsypte nadrobno pokrájenou cibuli, rozmělněný česnek a očištěnou, na kostičky pokrájenou zeleninu. Osolte a restujte 5 minut.
3
Vmíchejte protlak, nakrájené olivy, zasypte lístky rozmarýnu a vraťte maso. Podlijte vínem a nechte odpařit. Podlijte bujonem, zmírněte plamen a duste 30 minut.
4
Patnáct minut před koncem dušení masa uvařte penne dle návodu na obalu al dente. Po uvaření slijte.
5
Maso opatrně vyjměte z omáčky, pomocí vidliček natrhejte na kousky a vraťte nazpět. Promíchejte s těstovinami a podávejte ozdobené rozpůlenými kapary, posypané parmazánem a petrželkou.