1
Předehřejte troubu na 200 °C. Nejdřív si připravte citronovou sůl: kůru se solí důkladně promíchejte v malé misce. V jiné misce smíchejte majonézu s prolisovaným česnekem a uchovejte v chladu.
2
Malým, ostrým nožem udělejte do kůže pstruha několik zářezů. Smíchejte máslo s plátky česneku. Trochu směsi zapravte do zářezů, zbytek naneste do ryb. Pečte je na plechu vyloženém pečicím papírem 30–35 minut, aby byly propečené.
3
Podávejte s citronovou solí, aioli a skrojky citronu.
1
Předehřejte troubu na 200 °C. Nejdřív si připravte citronovou sůl: kůru se solí důkladně promíchejte v malé misce. V jiné misce smíchejte majonézu s prolisovaným česnekem a uchovejte v chladu.
2
Malým, ostrým nožem udělejte do kůže pstruha několik zářezů. Smíchejte máslo s plátky česneku. Trochu směsi zapravte do zářezů, zbytek naneste do ryb. Pečte je na plechu vyloženém pečicím papírem 30–35 minut, aby byly propečené.
3
Podávejte s citronovou solí, aioli a skrojky citronu.