1
Připravte si bílky, které vyšlehejte do tuhé pěny, přidejte cukr a 1/2 lžíce kakaa.
2
Cukrářský sáček s kovovou zdobicí špičkou naplňte směsí a tvarujte pusinky na plech s pečicím papírem.
3
Sušte hodinu v troubě na 110 °C, horní a spodní ohřev. Poté troubu otevřete, nechte odpařit první nával horkého vzduchu a otevřete dvířka.
4
V míse vyšlehejte hladký krém z mascarpone, skořice, lžičky rumu, 50 g třtinového cukru a smetany. Hotovou směsí ozdobte vychlazené pusinky.
5
V hrnci svařte 1/2 hrsti ostružin, zbylý třtinový cukr, zbylý rum a rozmixujte. Po vychlazení nalijte na nazdobené pavlovy.
6
Podávejte posypané kakaem a ozdobené čerstvými ostružinami.
1
Připravte si bílky, které vyšlehejte do tuhé pěny, přidejte cukr a 1/2 lžíce kakaa.
2
Cukrářský sáček s kovovou zdobicí špičkou naplňte směsí a tvarujte pusinky na plech s pečicím papírem.
3
Sušte hodinu v troubě na 110 °C, horní a spodní ohřev. Poté troubu otevřete, nechte odpařit první nával horkého vzduchu a otevřete dvířka.
4
V míse vyšlehejte hladký krém z mascarpone, skořice, lžičky rumu, 50 g třtinového cukru a smetany. Hotovou směsí ozdobte vychlazené pusinky.
5
V hrnci svařte 1/2 hrsti ostružin, zbylý třtinový cukr, zbylý rum a rozmixujte. Po vychlazení nalijte na nazdobené pavlovy.
6
Podávejte posypané kakaem a ozdobené čerstvými ostružinami.