1
Mražené ovoce vsypte do kastrůlku spolu s kokosovým cukrem a citronovou šťávou. Na mírném ohni vařte 10 minut.
2
Mléko se špetkou soli a 4 lžícemi agávového sirupu přiveďte těsně pod bod varu. Vsypte vločky a za stálého míchání povařte 4 minuty. Rozlijte do připravených misek.
3
Kaši přelijte 2 lžícemi ovocné omáčky, lžící sirupu, posypte borůvkami a mandlemi. Dozdobte lístkem máty.
1
Mražené ovoce vsypte do kastrůlku spolu s kokosovým cukrem a citronovou šťávou. Na mírném ohni vařte 10 minut.
2
Mléko se špetkou soli a 4 lžícemi agávového sirupu přiveďte těsně pod bod varu. Vsypte vločky a za stálého míchání povařte 4 minuty. Rozlijte do připravených misek.
3
Kaši přelijte 2 lžícemi ovocné omáčky, lžící sirupu, posypte borůvkami a mandlemi. Dozdobte lístkem máty.