1
Promícháním vína, oleje, agáve sirupu, limetkové šťávy a hořčice připravte marinádu. Lososa osolte a opepřete a potřete marinádou.
2
Kuskus promíchejte se lžící oleje, solí, zalijte vroucím bujonem a zakryté nechte nabobtnat.
3
Meruňky spařte a po vychladnutí nahrubo pokrájejte. Ogrilujte lososa. Kuskus promíchejte s cibulkou, meruňkami, mandlemi a mátou a podávejte s lososem.
1
Promícháním vína, oleje, agáve sirupu, limetkové šťávy a hořčice připravte marinádu. Lososa osolte a opepřete a potřete marinádou.
2
Kuskus promíchejte se lžící oleje, solí, zalijte vroucím bujonem a zakryté nechte nabobtnat.
3
Meruňky spařte a po vychladnutí nahrubo pokrájejte. Ogrilujte lososa. Kuskus promíchejte s cibulkou, meruňkami, mandlemi a mátou a podávejte s lososem.