1
Do vysoké nádoby vlijte 300 ml mléka, přidejte nakrájený banán, 100 g ovesných vloček, špetku soli, ½ lžičky mleté skořice, 1 a ½ lžičky prášku do pečiva. Vše rozmixujte tyčovým mixérem do hladké hmoty.
2
Do směsi přidejte 2 vejce a promíchejte dobře metličkou. Na pánev dejte rozehřát trochu oleje a rozetřete ho papírovou kuchyňskou utěrkou, abyste neměli lívance mastné. Doprostřed nalijte trochu těsta a z každé strany opékejte na mírném stupni ohřevu 2–3 minuty dozlatova.
3
Hotové lívance vykrájejte vykrajovátkem do tvaru velkého srdce. V míse vyšlehejte 200 ml šlehačky dotuha.
4
Na talíř dejte jeden lívanec, přidejte trochu šlehačky, na ni posaďte další srdce z lívance a opět ozdobte šlehačkou. Nakonec posypte lesním ovocem, zaprašte 50 g moučkového cukru a rovnou podávejte.
1
Do vysoké nádoby vlijte 300 ml mléka, přidejte nakrájený banán, 100 g ovesných vloček, špetku soli, ½ lžičky mleté skořice, 1 a ½ lžičky prášku do pečiva. Vše rozmixujte tyčovým mixérem do hladké hmoty.
2
Do směsi přidejte 2 vejce a promíchejte dobře metličkou. Na pánev dejte rozehřát trochu oleje a rozetřete ho papírovou kuchyňskou utěrkou, abyste neměli lívance mastné. Doprostřed nalijte trochu těsta a z každé strany opékejte na mírném stupni ohřevu 2–3 minuty dozlatova.
3
Hotové lívance vykrájejte vykrajovátkem do tvaru velkého srdce. V míse vyšlehejte 200 ml šlehačky dotuha.
4
Na talíř dejte jeden lívanec, přidejte trochu šlehačky, na ni posaďte další srdce z lívance a opět ozdobte šlehačkou. Nakonec posypte lesním ovocem, zaprašte 50 g moučkového cukru a rovnou podávejte.