1
Bílky ušlehejte ručním elektrickým šlehačem dotuha, přidejte k nim cukr a nakonec vmíchejte namleté ořechy. Vzniklou hmotu přendejte na plech o rozměrech asi 30 x 20 cm vyložený pečicím papírem. Při 150 °C pečte asi 20 minut. Vyndejte z trouby, nechte vychladnout a nakonec korpus horizontálně rozřízněte na dva pláty. Vrhněte se na krém: žloutky postupně zašlehávejte do šlehačky, přidejte cukr a na mírném ohni zahřívejte asi 2–3 minuty, nikdy však nevařte. Nechte vychladnout a teprve do studeného krému postupně zašlehejte máslo. První díl korpusu potřete polovinou krému, posypte polovinou nasekaných ořechů, přiklopte druhým dílem korpusu, potřete zbylým krémem a posypte zbylými ořechy. Podávejte nakrájené.