Beránka můžete zdobit i čokoládovou polevou nebo jen pocukrovat. Nejlépe chutná druhý den, ale většinou padne za oběť sladkým chutím hned po upečení.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo 210 g
Vejce 3 ks
Cukr vanilkový 1 ks
Cukr krupicový 160 g
Citronová kůra BIO 1 člž
Kypřící prášek 1,5 člž
Sůl
Mouka hladká 270 g
Strouhanka 2 plž
Vaječný bílek 3 ks
Cukr moučkový 180 g
Citronová šťáva 15 ml
Máslo 210 g
Vejce 3 ks
Cukr vanilkový 1 ks
Cukr krupicový 160 g
Citronová kůra BIO 1 člž
Kypřící prášek 1,5 člž
Sůl
Mouka hladká 270 g
Strouhanka 2 plž
Vaječný bílek 3 ks
Cukr moučkový 180 g
Citronová šťáva 15 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!