1
V hrnci přiveďte vodu k varu a připravte si mísu s ledem. Do vařící vody vložte fazolky a vyloupaný hrášek. Vařte zhruba 3 minuty, vyjměte naběračkou a ihned vložte do ledové vody. Po 2 minutách sceďte a nechte na cedníku okapat.
2
Vejce rozklepněte do mísy. Osolte, opepřete a rozmíchejte metličkou.
3
Na pánvi rozpusťte máslo. Vlijte vaječnou směs a vařečkou ji stahujte od okrajů směrem ke středu pánve. Jakmile je spodní strana omelety pevná, posypte ji nadrobeným sýrem, fazolkami, hráškem a pak ji opatrně přeložte napůl.
4
Ozdobte hráškovými lusky, čerstvou mátou a hned podávejte.
1
V hrnci přiveďte vodu k varu a připravte si mísu s ledem. Do vařící vody vložte fazolky a vyloupaný hrášek. Vařte zhruba 3 minuty, vyjměte naběračkou a ihned vložte do ledové vody. Po 2 minutách sceďte a nechte na cedníku okapat.
2
Vejce rozklepněte do mísy. Osolte, opepřete a rozmíchejte metličkou.
3
Na pánvi rozpusťte máslo. Vlijte vaječnou směs a vařečkou ji stahujte od okrajů směrem ke středu pánve. Jakmile je spodní strana omelety pevná, posypte ji nadrobeným sýrem, fazolkami, hráškem a pak ji opatrně přeložte napůl.
4
Ozdobte hráškovými lusky, čerstvou mátou a hned podávejte.