1
V hrnci přiveďte vodu k varu, přidejte vejce a vařte 10 minut.
2
Vejce zchlaďte ve studené vodě a oloupejte. Rozkrojte je napůl, lžící vyjměte žloutky a uložte je do lednice.
3
Nálev z řepy vlijte do hrnce, přidejte ocet, cukr, kuličky pepře, lžičku soli a přiveďte k varu.
4
Stáhněte z ohně, přelijte do zavařovací sklenice a nechte zchladnout.
5
Pak do nálevu vložte bílky a nechte je naložené minimálně 8 hodin.
6
Až budou vejce zabarvená, připravte náplň. Do misky vložte připravené žloutky, čerstvý krémový sýr, majonézu, ½ lžičky soli, kari, špetku mleté papriky, hořčici, špetku pepře a vše spolu vidličkou utřete dohladka.
7
Přendejte do cukrářského pytlíku se stříkací špičkou a plňte obarvená vejce.
1
V hrnci přiveďte vodu k varu, přidejte vejce a vařte 10 minut.
2
Vejce zchlaďte ve studené vodě a oloupejte. Rozkrojte je napůl, lžící vyjměte žloutky a uložte je do lednice.
3
Nálev z řepy vlijte do hrnce, přidejte ocet, cukr, kuličky pepře, lžičku soli a přiveďte k varu.
4
Stáhněte z ohně, přelijte do zavařovací sklenice a nechte zchladnout.
5
Pak do nálevu vložte bílky a nechte je naložené minimálně 8 hodin.
6
Až budou vejce zabarvená, připravte náplň. Do misky vložte připravené žloutky, čerstvý krémový sýr, majonézu, ½ lžičky soli, kari, špetku mleté papriky, hořčici, špetku pepře a vše spolu vidličkou utřete dohladka.
7
Přendejte do cukrářského pytlíku se stříkací špičkou a plňte obarvená vejce.