1
Oloupejte a nakrájejte na nudličky 2 červené cibule. V pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje na střední stupeň a vsypte cibuli společně s lístky ze 2 snítek tymiánu.
2
Restujte za občasného míchání přibližně 10 minut a poté zasypte 3 lžícemi cukru. Přidejte špetku soli a dále opékejte, aby cibule zkaramelizovala.
3
Přilijte 2 lžíce balzamikového octa a 2 lžíce džemu. Promíchejte a odstavte.
4
Nachystejte si 4 krajíce briošky a potřete je 200 g kachní paštiky s portským vínem. Ozdobte připraveným cibulovým chutney. Tuhle briošku si zamilujete. Dobrou chuť.
1
Oloupejte a nakrájejte na nudličky 2 červené cibule. V pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje na střední stupeň a vsypte cibuli společně s lístky ze 2 snítek tymiánu.
2
Restujte za občasného míchání přibližně 10 minut a poté zasypte 3 lžícemi cukru. Přidejte špetku soli a dále opékejte, aby cibule zkaramelizovala.
3
Přilijte 2 lžíce balzamikového octa a 2 lžíce džemu. Promíchejte a odstavte.
4
Nachystejte si 4 krajíce briošky a potřete je 200 g kachní paštiky s portským vínem. Ozdobte připraveným cibulovým chutney. Tuhle briošku si zamilujete. Dobrou chuť.