1
Menší rajčata překrojte na půl. Větší rajčata, ředkvičky a cibuli nakrájejte na plátky. Okurku překrojte podélně napůl a pomocí lžíce vydlabejte střed se semínky. Okurku také nakrájejte na plátky.
2
Nakrájenou zeleninu vložte do mísy a přidejte lístky bazalky a oregána.
3
Z potřebných ingrediencí vytvořte zálivku a přelijte ji přes salát.
4
Ricottu smíchejte s nasekanými bylinkami a ochuťte solí a pepřem. Z ricotty tvarujte malé nočky, které vložte do ochuceného salátu a podávejte.
1
Menší rajčata překrojte na půl. Větší rajčata, ředkvičky a cibuli nakrájejte na plátky. Okurku překrojte podélně napůl a pomocí lžíce vydlabejte střed se semínky. Okurku také nakrájejte na plátky.
2
Nakrájenou zeleninu vložte do mísy a přidejte lístky bazalky a oregána.
3
Z potřebných ingrediencí vytvořte zálivku a přelijte ji přes salát.
4
Ricottu smíchejte s nasekanými bylinkami a ochuťte solí a pepřem. Z ricotty tvarujte malé nočky, které vložte do ochuceného salátu a podávejte.