1
Troubu předehřejte na 150 °C.
2
V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby rozpalte olej. Maso zasypejte moukou a opečte ze všech stran. Vyjměte a dejte stranou.
3
Do pánve vsypte cibuli, koření a opékejte do zhnědnutí.
4
Přilijte víno, vývar, rajčatovou omáčku a promíchejte. Přiveďte k varu a vraťte maso.
5
Pak přiklopte a vložte do trouby. Pečte 2,5 hodiny. V průběhu pečení maso obraťte.
6
Hotové je natrhejte vidličkou na kousky, vraťte zpátky do omáčky a podávejte s noky, petrželkou a červeným vínem.
1
Troubu předehřejte na 150 °C.
2
V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby rozpalte olej. Maso zasypejte moukou a opečte ze všech stran. Vyjměte a dejte stranou.
3
Do pánve vsypte cibuli, koření a opékejte do zhnědnutí.
4
Přilijte víno, vývar, rajčatovou omáčku a promíchejte. Přiveďte k varu a vraťte maso.
5
Pak přiklopte a vložte do trouby. Pečte 2,5 hodiny. V průběhu pečení maso obraťte.
6
Hotové je natrhejte vidličkou na kousky, vraťte zpátky do omáčky a podávejte s noky, petrželkou a červeným vínem.