Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyKuřecí rolky pečené se zelím a bramborem
Albert logoAlbert logo
  • Kuřecí rolky pečené se zelím a bramborem

Kuřecí rolky pečené se zelím a bramborem

Kuřecí rolky pečené se zelím a bramborem
Velmi snadné
Více než 60 minut
5/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Kuřecí stehenní řízky mix 800 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Anglická slanina plátky 16 plát.
  • Zelí bílé 1/4 ks
  • Brambory typu B 200 g
  • Zelí bílé sterilované 500 g
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Kuřecí stehenní řízky mix 800 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Anglická slanina plátky 16 plát.
  • Zelí bílé 1/4 ks
  • Brambory typu B 200 g
  • Zelí bílé sterilované 500 g
  • Řapíkatý celer 2 řap.

Příprava

1
Řízky osolte, opepřete a zarolujte, aby vznikl kompaktní tvar. Každý řízek zabalte do 4 plátků slaniny. Závitek pak zabalte do potravinářské fólie a vložte na 15 minut do lednice.
2
Mezitím brambory a zelí omyjte. Obojí nakrájejte na menší kousky. Kysané zelí propláchněte v cedníku pod tekoucí vodou a nechte okapat. Obě zelí a brambory promíchejte, osolte, opepřete a dejte v pekáčku péct do trouby předehřáté na 200 °C asi na 30 minut.
3
Kuřecí řízky vyndejte z lednice a vybalte z fólie. Nasucho je na pánvi zatáhněte zprudka ze všech stran. Stonky řapíku omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Přidejte maso a řapík asi 15 minut před koncem pečení do pekáčku a pečte dozlatova.
1
Řízky osolte, opepřete a zarolujte, aby vznikl kompaktní tvar. Každý řízek zabalte do 4 plátků slaniny. Závitek pak zabalte do potravinářské fólie a vložte na 15 minut do lednice.
2
Mezitím brambory a zelí omyjte. Obojí nakrájejte na menší kousky. Kysané zelí propláchněte v cedníku pod tekoucí vodou a nechte okapat. Obě zelí a brambory promíchejte, osolte, opepřete a dejte v pekáčku péct do trouby předehřáté na 200 °C asi na 30 minut.
3
Kuřecí řízky vyndejte z lednice a vybalte z fólie. Nasucho je na pánvi zatáhněte zprudka ze všech stran. Stonky řapíku omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Přidejte maso a řapík asi 15 minut před koncem pečení do pekáčku a pečte dozlatova.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 27.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 27.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.